Spel i Europa League -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spel i Europa League

Hej ärade spelkamrater. Ni vet väl att det är 11 miljoner i jackpot på lördag? Bra. Men det är ju flera dagar dit så man behöver ju lite cash så att man klarar sig! 🙂 De här spelen tänkte jag pröva ikväll för att förhoppningsvis dryga ut kassan med några kronor.

Förresten! Har ni sett de nya snygga knapparna till höger? Där kommer ni till klassiska Bomben, Lången och Matchen på Svenska Spel. Inte bara snygga, utan praktiska också! Som jag. 🙂

Hittade några odds på Betsson som jag tyckte kändes intressanta. Ni kan skaffa konto här om ni vill rygga.

Mönchengladbach – Marseille ö2,5 mål

överspelet ger 1.92 x pengarna. Tufft schema för fransmännen som efter detta möte ställs mot Lyon i ligan och PSG i cupen. I de fem senaste bortamatcherna som Marseille lirat i Europa League så har båda lagen gjort mål. De sju senaste matcherna som Mönchengladbach lirat så har samtliga slutat i två mål eller fler.

Lyon – Athletic Club 1

1.95 tycker jag är i saftigaste laget på Lyon som vunnit fem sina sex senaste hemmamatcher. På de tio senaste bortamatcherna har Bilbao åtta torsk och två kryss.

PSV – AIK (0-2) 1

Testar ett lite roligt handikappspel. 2.40 x pengarna på att AIK förlorar med fler än två mål mot PSV som brukar köra över sina motståndare hemma. Jag tror och hoppas, trots att en kär vän är nere och kollar på massakern, att Gnaget åker på en rejäl käftsmäll! 😉

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.