Europatipset, vecka 31, 1 augusti 2012 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 31, 1 augusti 2012

För det första: Kul att underspelet på Göteborg-Syrianska satt igår (läs det här). Tydligen en hel del öppna lägen för båda lagen så jag ska vara väldigt glad för att det gick in. För det andra: Det är redan augusti och man känner att livsgnistan börjar att avta lite. För det tredje: Snart börjar de engelska ligorna och genast hittar man glädjen till liv igen! 🙂

Nog babblat, här kommer dagens Europatipsförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor. Matcherna 10-13 spelas på torsdag.

DAGENS FRåGA

Danskar kan inte bara bli väldigt fulla och äta massor av röda korvar – de kan spela fotboll också! Vilket år chockade danskarna fotbollsvärlden genom att vinna EM?

är du medlem på Svenska Spelare och svarar rätt på frågorna så är du med i utlottningen av biljetter till Sverige-Brasilien på Råsunda. Tänk va: Du, jag, korv, öl och Zlatan & co! 🙂

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.