Speltips NHL 3e maj 2014
Speltips

Speltips NHL 3e maj 2014

Sport
Spelmarknad:
Stanley Cup-slutspelet
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
3 May 01.05
Spela här!

Tjenare. Tillbaka efter ett par dagar i valborgsdimman. Första rundan av Stanley Cup-slutspelet är avslutad och det kan inte finnas någon som är besviken på den action vi har fått se. Vi har ett par matchserier som kan bli riktigt spännande i andra rundan. Jag ser framförallt fram emot matchserien mellan Boston och Montreal Canadiens. Första matchen gick till dubbel OT och det kan bli en riktigt grisig matchserie. Men nu tittar i närmare på nattens matcher.

Pittsburgh Penguins vs New York Rangers
New York Rangers behövde sju matcher för att slå ut Philadelphia medan Penguins behövde sex matcher för att slå ut Columbus. Jag tror att Rangers har en bra chans mot Penguins här. Pittssburgh litar fortfarande väldigt mycket på sina storstjärnor och när Crosby eller Malkin inte spelar är de ganska mediokra. Det finns dessutom frågetecken för Marc-Andre Fleury i pittsburghkassen. Jag har sagt att jag tror på Henke Lundqvist det här slutspelet och jag vill nog tro att Rangers har en bra chans. Vi får 3.20 på Rangers i natt och trots bortaplan känns det som det bästa spelet.

Chicago Blackhawks vs Minnesota Wild
Minnesota Wild gick vidare efter att ha slagit ut Colorado i match 7. Chicago såg väldigt starka ut i de fyra sista matcherna mot St Louis Blues och det här kan bli en en ganska ojämn matchserie. Chicago har verkligen fått upp farten och de ser ut som det laget som ann bucklan förra året. Jag tror Chicago kör över Minnesota här och jag spelar Chicago -1.5 till 2.40.

Oddsen kommer från Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.