Östersund mot Örebro SK | Allsvenskan 20 maj 2019 -
Speltips

Östersund mot Örebro SK | Allsvenskan 20 maj 2019

Fotboll
Spelmarknad:
Östersund - Örebro SK
Tips:
Ö2.5 mål
Odds:
1.83
Spelstopp:
20 May 19.00
Spela här!
Sätt in pengar med Swish

Det blev en bra helg tillslut – 13 rätt på stryktipsförslaget och så satt gårdagens spel när Häcken vann med sjuka 4-3 borta mot Sirius. Här kommer dagens tips!

Det är ju inte två lag som sprudlar av självförtroende direkt, men ÖFK känns helt klart bättre än dagens motståndare. Man är ingen vinstmaskin som tidigare år men har samtidigt bara förlorat två matcher den här säsongen – borta mot MFF och Bajen. Inte mycket att snacka om. Hemma är man bra mycket starkare.

Mitt kära Örebro SK är inte stabilt just nu, och frågan är om man kommer att kunna hålla nollan i någon match överhuvudtaget den här säsongen. Det skulle väl kunna vara hemma mot något av bottengängen kanske, men troligtvis inte här.

 

Ja, jag är hysteriskt rolig.

 

Men allsvenskan är allsvenskan, och det finns knappt några säkra vinnare. Inte heller här. Örebro har vass offensiv när den väl kommer igång, och kanske har den möjlighet att göra det mot ett Östersund som ändå släppte in fyra mål borta mot Hammarby senast.

Lagen har mötts sex gånger i allsvenskan och endast en gång har det slutat under tre mål. Målsnittet per match är sjuka 3.83 mål.

Jag testar Ö2.5 mål till 1.83 på Svenska Spel funkar för mig.

 

Jag älskar topptipset! Kupongen hittar du här.

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Spela här!
Sätt in pengar med Swish
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.