Dagens Speltips | NFL Ravens mot Steelers | 11e sep 2014
Speltips

Baltimore Ravens mot Pittsburgh Steelers

Football
Spelmarknad:
Ravens - Steelers
Tips:
Ö 43
Odds:
1.73
Spelstopp:
12 September 02.25
Spela här!

Dagens speltips kommer från NFL där Baltimore Ravens tar emot gästande Pittsburgh Steelers. Det här är ett ganska intressant möte då de spelar i samma division och resultatet i natt kan komma att bli väldigt viktigt när ligaspelet ska summeras.

Personligen tror jag på en ganska poängrik historia och över 43 poäng till 1.73 hos Betsafe känns som det klart bästa spelet.

Pittsburgh inledde säsongen i söndags genom att besegra Cleveland Browns. I den matchen så svarade Ben Roethlisberger för en väldigt fin insats när han passade för 365 yards.  Det som oroar lite i Pittsburgh är den katastrofala andrahalvlek de gjorde mot Browns. Steelers vann visserligen matchen med 30 – 27 men med tanke på att de ledde med 27 – 3 i halvtid finns det anledning till att vara fundersam.

Ravens förlorade sin första match, men de mötte Cincinnati Bengals som är ett väldigt bra lag. Siffrorna skrevs till 23 – 16 och de hade kunnat bli större om inte Joe Flacco i Ravens hade ryckt upp sig på det sättet som han gjorde. Efter en bedrövlig första halva av matchen så kom han tillbaka och avslutade med respektable 345 yards. Jag tror att det här kommer bli en straffläggning där båda lagen marscherar ner för planen när de har bollen. Det är två duktiga quarterbacks och jag tror inte att något av lagen kommer att kunna sätta speciellt mycket press på dom i fickan.

Vi får dessutom 1.85 på att Joe Flacco passar för mer än 255.5 yards och att Big Ben i Steelers passar för mer än 267.5 yards vilket även det känns som två bra spel.

 

BTW: Såg ni Antonio Browns karatemove senast mot Browns?

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.