AFC Eskilstuna - Malmö FF -
Speltips

AFC Eskilstuna – Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
AFC - MFF
Tips:
Ö3.5 gula kort
Odds:
1.75
Spelstopp:
19 August 16.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Vad fan är det är nu då – allsvenskt tips på en LÖRDAG? Är det inte Premier League och annat kul att fokusera på!? Va! Va va!

Se så, nu lugnar vi ned oss några hekto. Premier League och Championship kan du läsa om i Stryktipsförslaget – mycket möjligt att det kommer några speltips från England på mitt Twitterkonto också (@bermudabenny).

Anyhoo. Jag får en stark känsla av att mötet mellan AFC och MFF kommer att innehålla en hel del varningar. Eller känsla och känsla – statistiken pekar på det helt enkelt. AFC toppar varningsligan med 45 gula, följt av AIK på 38 och MFF/Elfsborg med 36 vardera. Nu är förvisso Rosenberg med de vassa armbågarna avstängd i den här matchen, men jag tror ändå att det kan bli en hel del kort.

Ludvig Öhman, Michel och Turay i AFC har samlat ihop 14 gula den här säsongen och är redo för fult spel även mot MFF. Alexandersson och Tsiskaridze är avstängda, men då kommer det andra spelsugna spelare in som tänker slåss för en plats i startelvan, kanske t o m bokstavligt. Hos MFF finns det en mängd spelare som är varningsglada som Tinnerholm, Christiansen, Lewicki, Rakip m.fl.

Jag hoppas på en tät match, som MFF troligtvis vinner med 1-0 i matchens slutskede. Starka känslor, hårt spel och måååånga varningar. Ska vi säga så? bra, då var det bestämt!

Ö3.5 kort till 1.75 på NordicBet känns helt ok. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.