Stryktipset, vecka 45, 13 november 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 45, 13 november 2021

Oroligt bökig kupong den här veckan, men här kommer ivarjefall mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Montenegro – Nederländerna (x)2 M
• Nederländerna toppar grupp G med två matcher kvar, men än är gruppsegern inte säkrad och det är fullt fokus som gäller mot avhängda Montenegro som dock inte får underskattas. Men kan man NÅGONSIN lita på Nederländerna?

 

2. Norge – Lettland 1
• Norge ligger två poäng efter Nederländerna i gruppen och allt annat än seger här vore förstås en katastrof, även fast Lettland kryssat borta mot Montenegro och Turkiet på senare tid. Etta.

 

3. Wales – Belarus 1
• Wales går upp på andraplats i gruppen vid seger här och visst ska man väl kunna slå Belarus som torskade tre spelade bortamatcher med hela 0-11 i målskillnad.

 

4. Sandviken – Karlstad 1(x2)
• Båda gängen har teoretisk chans på uppflyttning, i praktiken blir det svårt, men hursomhelst så är det seger som gäller om hoppet inte ska vara helt ute.

 

5. Valladolid – Fuenlabra 1(x2)
• Hemmalaget ligger bättre till i tabellen, men nu saknar man fyra lirare som är på landslagsuppdrag och Fuenlabras chanser är större än vad procenten pekar på nu.

 

6. Eibar – Alcoron 1(x)
• Fernando Llorente klar för Eibar! Kanske får han speltid redan nu för tabelltvåan. Det ska mycket till för att tabelljumbon Alcoron ska kunna stå emot. Jobbar ändå in lyxkrysset här.

 

7. Mirandés – Huesca (1x)2
• Ovisst möte mellan två mittenlag som har svårt att hitta någon stabilitet. Hemmalaget saknar några lirare och meriterade Huesca har högre kapacitet. Jag streckar från höger men helst alla tecken!

 

8. Las Palmas – Zaragoza 1(x)
• Som vanligt är det Las Palmas fina hemmaspel som gör att man hänger med. Man är fyra i tabellen just nu men har bäst hemmastatistik av samtliga (6 2 0). Zaragoza är också ett svårslaget gäng men mer än en poäng tror jag inte att det blir för gästerna.

 

9. Spanien – Sverige 1
• Efter fadäsen mot Georgien är det bara seger som gäller för Sverige om man ska vinna gruppen. Det blir naturligtvis väldigt svårt. Tipparna hoppas på blågult förstås men värdet ligger just nu på ettan. Hoppas jag har fel! 🙂

 

10. Grekland – Kosovo 1(x2)
• Laget har inget att spela för när det kommer till poäng. Men det är ju ett rivalmöte och inga fingrar kommer att läggas emellan. Hur många röda kort? 🙂

 

11. Portugal – Serbien 1(x)
• Häftigt möte i grupp A mellan två lag på samma poäng – bara målskillnaden gör att Portugal leder. Serbien har hög högstanivå, men det blir riktigt svårt att åka hem med alla pinnar här. 1x.

 

12. Kroatien – Ryssland 1(x)
• Nu ska det avgöras vilket lag som vinner grupp H! Ryssland leder med 22 poäng medan Kroatien ligger tvåa med 20. Måsteseger för kroaterna alltså men helt lätt blir det inte att ta sig ingen den ryska parkerade bussen.

 

13. Nordmakedonien – Island 1
• Vinst för hemmalaget så är andraplatsen säkrat, men tappar man poäng så kan Rumänien ta sig förbi. Ett högmotiverat Nordmakedonien borde kunna fixa det här.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.