Stryktipset, vecka 30, 25 juli 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 30, 25 juli 2020

Löning, avslutning på Premier League och nio miljoner i jackpott! Det kan bli ordentlig omsättnings på stryket den här veckan. Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Halmstad – Akropolis 1(x) M
• Nykomlingen Akropolis gör det bra än så länge och ligger på en fin sjätteplats. Men visst borde man få problem mot topplaget Halmstad. Dock har procenten på ettan börjat balla ur och en kryssgardering behöver inte vara fel.

 

2. Jönköping – Brage (1x)2
• Fin form hos Brage som har 4 1 0 på de fem senaste. Krysset kom mot seriertvåan Halmstad. Jönköping kan mycket när allt klaffar, men blandar och ger. Jag kryssar från höger, men helst alla tecken.

 

3. Trelleborg – Dalkurd 1(x)
• Det brukar kunna bli underhållande och målrika matcher när dessa lag möts och förhoppningsvis även idag trots tomma läktare. Det kan bli en jämn match men jag tror på hemmapoäng. Daniel Stensson avstängd för gästerna.

 

4. Leicester – Manchester U 1(x2)
• Resten av matcherna på kupongen är från Premier Leagues avslutande omgång som spelas under söndagen. Viktig drabbning i kampen om en CL-plats. Leicester måste troligtvis vinna det här för att med säkerhet ta en plats. Visst man kan man greja det mot United som blandar och ger.

 

5. Chelsea – Wolverhampton 1(x)
• För Chelsea så räcker det med oavgjort här för att man ska vara garanterat spel i Champions League nästa säsong. Även Wolves har mycket att spela för då det krävs en seger för att garanteras spel i Europa League. Lurigt, men jag tänker INTE spika Chelsea ivarjefall. Räcker 1x?

 

6. Arsenal – Watford 1(x2)
• Det är poäng som gäller för Watford om man ska ha chans på att säkra kontraktet. Alternativt förlora med mindre än Villa som möter West Ham samtidigt som Bournemouth inte vinner. Tajt som fan alltså kring strecket. Arsenal föll mot just Villa senast och visst kan ett motiverat Watford med mirakelmannen Troy Deeney framåt störa med lite flax.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Crystal P – Tottenham 2
• Ett formsvagt och omotiverat Palace tar emot Spurs som bara har en poäng upp till Wolves på EL-plats. Det är vinst som gäller för gästerna och det tror jag att man fixar.

 

8. Everton – Bournemouth 1(x2)
• Det krävs ett mirakel för att Bournemouth ska kunna klara sig kvar. Dels måste man vinna mot Everton, men det krävs också att både Villa och Watford förlorar sina matcher. Inte omöjligt, men väldigt svårt förstås. Everton är ingen vinstmaskin och övertygar inte. Allt kan hända.

 

9. West Ham – Aston Villa 2
• Villa har sju poäng på de tre senaste matcherna och det har gjort att man klättrat över nedflyttningsstrecket. Men lagen jagar där bakom och nu är det seger som gäller mot West Ham som redan säkrat kontraktet. Jag testar tvåan.

 

10. Manchester C – Norwich 1
• Är väl inget att snacka om här. Norwich är klart för Championship och City är överjävligt bra oavsett vilken elva man sätter på planen.

 

11. Newcastle – Liverpool (1) 2
• Det här kan bli en underhållande match! Newcastle tar ingen skit hemma samtidigt som Liverpool inte har samma fokus som tidigare. Visst är det en utgångstvåa, men det känns nästan alltid vettigt att ta med Newcastle-skräll.

 

12. Southampton – Sheffield U 1
• Southampton har fin form och har bra chanser att störa ett slitet Sheffield U som har två raka torsk och missat chansen på Europa League. Jag kryssar från vänster.

 

13. Burnley – Brighton 1(x)
• Det brukar bli tajta matcher när lagen möts och det vore väl ingen superskräll om det skedde även nu. Burnley är svårslaget hemma och på de åtta senaste matcherna på Turf Moor är det faktiskt bara jumbon Norwich som vunnit. Max 1x.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.