Speltips | Kalmar mot Sundsvall | Allsvenskan 24 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Kalmar mot Sundsvall | Allsvenskan 24 september 2019

Nu börjar det verkligen att dra ihop sig i allsvenskan, både i toppen och botten. Som örebroare så tittar jag förstås hellre neråt än uppåt, för att säkerställa att det är tre lag bakom ÖSK hela tiden. Peppig tillvaro! 😉

Kalmar ligger och balanserar på kvalstrecket och har bara tre poäng ned till Falkenberg på en kvalplats. Ruggigt jämnt i bottenstriden så visst är detta en riktig nyckelmatch! Sundsvall är fortsatt tabelljumbo och vill nog, till skillnad från Kalmar, gärna lägga beslag på Falkenbergs kvalplats – sex poäng upp till den.

KFF har sett bättre ut på sistone. Visst man har gått på några minor, men har samtidigt slagit AIK och ÖFK borta. Senast hemma mot Häcken så krigade man på tappert och grejade 1-1. Ett viktigt tillskott för hemmalaget är att Romarinho är tillbaka efter avstängning – han är en av lagets absolut viktigaste spelare och inte omöjligt att han avgör det här.

Sundsvall har inte vunnit en enda bortamatch på hela säsongen, och jag tror inte det ändras idag mot ett högmotiverat KFF.

 

Jag testar spel på
hemmaseger till 2.00 x pengarna på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.