EttKryssTvå

Betsson har ett eget spel som de kallar EttKryssTvå. Spelet är tänkt att utmana Svenska Spels Stryktipset och vi tänkte här titta nämare på vad det är Betsson har hittat på.

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet

Ett Kryss Två Betsson

Kupongen för 1X2 läggs normalt ut på torsdagen före nästa veckas omgång. Där kan man även se när det är spelstopp på den kupongen och det är alltid den aktuella kupongen som är förvald. Kolla videon nedan för att lära dig hur Ett Kryss Två fungerar.

Man kan använda olika system för att fylla i kupongen. När man valt vilket system man vill använda så ser man hur många hel och halvgarderingar man har råd med. Om man inte väljer något system, utan har kupongen med sitt förhandsval aktiverat så kan man använda hur många hel- och halvgarderingar man vill.

När man bestämt sig för hur man vill satsa på de olika matcherna är det dags att fylla i kupongen. Det är väldig enkelt. Klicka med muspekaren i den ruta du vill fylla i. Råkar man klicka fel så klickar man bara i samma ruta igen för att ta bort markeringen. För att kunna lämna in kupongen så måste man ha markerat minst ett val i alla matcher. Det går alltså inte att lämna in en ofullständig kupong. Antallet tecken i de 13 enskilda matcherna multipliceras sedan ihop och utgör din insats. Varje enkelrad kostar en krona.

Om man väljer att spela på fler än ett resultat i någon match så kallas det system. Om man väljer att till exempel spela med två helgarderingar och tre halvgarderingar så blir kostnaden 72 kronor. Uträkningen för det är 3*3*2*2*2 = 72. Om man inte vill använda system så kan man spela på flera enkelrader. Då får man fylla i så många enkelrader som man vill. Vid enkelrader kostar alltid varje kupong 13 kronor. När man känner sig nöjd med sina ifyllda kuponger så klickar man på knappen Lägg spel. Knappen går inte att klicka på förrän alla matcher har minst en resultat ifyllt.

För att minimera risken för eventuella fel så är det viktigt att du som spelare alltid går in under fliken Mina spel och kontrollerar att kupongen återfinns där. Det finns alltid en risk att det blir något tekniskt fel och din kupong inte registrerats och det kan då vara bra att dubbelkolla att spelet verkligen gått igenom.

Om du inte är nöjd med ditt spel efter att du fyllt i kupongen så kan du klicka på rensa-knappen för att ta bort alla dina valda spel och börja om från början.

När du fyller i din kupong kan du, i det gröna fältet mitt på sidan, se vad din minsta resepektive högsta vinst kan bli för 13 rätt. Den maximala vinsten är 10 000 000 kronor.

Spelhjälp

Om man inte själv är någon mästertippare men ändå är sugen att prova EttKryssTvå så finns det hjälp att tillgå. Under fliken ”Så tippar folket” så kan man se hur andra spelare har spelat på kupongen och under ”Odds vy” så kan man se vilka odds Betsson använt för att räkna ut minsta respektive högsta vinsten för kupongen. Med dessa verktyg så kan man då se vad som är troliga utgångar för respektive matcher i kupongen och därigenom få vägledning till sina val. Slutligen så finns det också en flik som heter ”Smart spel” och där kan man låta datorn välja ut en möjlig vinstrad åt dig. Man väljer själv hur många rader man vill splea och för att inte alla som använder denna tjänst ska få exakt samma rad så slumpar datorn fram tipset beroende på sannolikheterna för att olika lag ska vinna.

Det går även att få fram matchfakta genom att klicka på statistik-ikonen för respektive match. Där får man se aktuell serietabell och statistik över lagens senaste möten på både hemma- och bortamatcher. Utöver det så har även Betssons egna expert, Ola Andersson, tips på varje match i tabellen.

Utdelningen

Betsson baserar utdelningen på fasta odds vilket gör att du alltid kommer att veta vad din högsta respektive minsta vinst på 13 rätt är. Återbetalningen i produkten är 85% och vinsterna fördelas på 13, 12, 11 och 10 rätt.

I varje match kan man satsa på 1, X eller 2. Oddset för matchens utgång ser man under fliken Odds vy och det är utifrån dessa odds som utbetalningen räknas ut. Utdelningen för 13 rätt är densamma som sannolikheten för att dessa 13 resultat multiplicerat med återbäringen på 85% och de 38% som är fördelningen på 13 rätt. Fördelen med detta system är att det ger en fast utbetalning som inte påverkas av antalet vinnare samt att för 12, 11 och 10 rätt så spelar det ingen roll vilken eller vilka av matcherna som var feltippade. Vinsten blir densamma ändå.

Läs mer om Betsson

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.