Stryktipset, vecka 42, 19 oktober 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 42, 19 oktober 2024

Tuff kupong men roligt att England är tillbaka! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Arsenal 2
• Omstart i Premier League och ingen är lyckligare än jag! Det är inte bara för Arsenal att åka och hämta tre poäng här. Hemma är Bournemouth riktigt vassa och kanske kan man sprattla till. Singeltvåa just nu, men kommer säkert sluta i garderingar.

 

2. Manchester U – Brentford 1(x) M
• Fem raka tävlingsmatcher för United utan seger och jag blir inte förvånad om den sviten förlängs. Brentford är svårspelat och jag ger laget klar poängchans.

 

3. Newcastle – Brighton 1(x)
• Underhållande match att vänta här när två offensiva gäng drabbar samman. Brighton har gjort mål här de fyra senaste gångerna man gästat och lär näta igen.

 

4. Fulham – Aston Villa (x)2
• Två lag som var i riktigt gott slag innan uppehållet – nu ska vi se vilket gäng som lyckats konservera formen bäst. Villa är starkare på pappret och är otroligt svårslaget. Jag tror man får med sig minst en pinne.

 

5. Ipswich – Everton X
• Både Ipswich och Everton har otroligt svårt att vinna fotbollsmatcher och båda kan gå segerlösa även från den här matchen. Everton bortafacit är klappruttet och Ipswich har förtvivlat svårt att fixa trepoängare.

 

6. Southampton – Leicester (1) 2
• Vardy älskar att göra mål mot Southampton och han kommer nog få sina chanser att näta igen. Leicester brukar gå all in i det flesta matcherna och jag tror att man gasar på igen.

 

7. Blackburn – Swansea 1(x2)
• Prollen på singelettan är helt urballad. Jag vet att det är en tuff kupong och att Rovers varit bra hemma, men bollen är rund i Championship och Swansea kan definitivt störa.

 

8. Middlesbrough – Bristol C 1(x2)
• Det känns inte alls bra att förlita sig på Boro och det tänker jag inte göra nu heller. Dessutom trivs Bristol YPPERLIGT borta mot just Middlesbrough – av de sex senaste mötena man gästat så har man bara torskat EN.

 

9. Millwall – Derby 1
• Hemma på The Den är Millwall svårslaget och det känns som om att det är dags för seger när nykomlingen Derby kommer på besök. Gästerna har fortfarande inte tagit poäng på resande fot och kan få problem igen.

 

10. QPR – Portsmouth (x)2
• Ångestmöte i botten av tabellen och jag känner inte mycket för den hårt ansatta tvåan. Mycket på spel och Pompey har minst att förlora. Jag testar att gå emot favoriten.

 

11. Sheffield W – Burnley (1x)2
• Svårbedömt möte mellan två svårslagna lag. Burnleys offensiv är inte skräckinjagande just nu direkt med ett mål framåt på de tre senaste…men man har samtidigt släppt in NOLL på de matcherna så defensiven går ju bra. 🙂 Sheffield hemma är alltid lurigt.

 

12. Stoke – Norwich 2
• Norwich brukar trivas bra borta mot Stoke och jag tror det finns goda chanser till poäng igen. Man öste in mål innan uppehållet och jag hoppas att det håller i sg även nu.

 

13. Charlton – Stockport 1(x2)
• Riktigt lurig match i toppen av League One. Nykomlingen Stockport har gjort det riktigt bra och verkar inte rädas den här serien. Charlton tog en riktigt fin skalp när man slog Birmingham och självförtroendet är på uppgång.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.