Stryktipset, vecka 37, 14 september 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 14 september 2024

Korka upp bubblet – landslagsuppehållet är över! England är tillbaka på kupongen och ingen är lyckligare än jag. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Chelsea (1x)2
• Att lita på Chelsea är inte riktigt min grej, och jag tror inte att jag ska börja med det nu heller. Bournemouth har inlett säsongen fint och räds inte motståndet.

 

2. Aston Villa – Everton 1(x)
• Visst ska Villa vara stor favorit, men när ettan börjar snudda vid 80 procent då tycker jag att det börjar balla ur. Everton har fått en tung start men uppehållet kom lägligt och jag ger laget liten poängchans.

 

3. Crystal Palace – Leicester 1
• Här däremot gillar jag prollen på ettan. Palace har en intressant offensiv – Eze har skapat massor inledningsvis och goda chanser att komma till lägen igen när man möter ett högst begränsat Leicester.

 

4. Liverpool – Nottingham 1
• Fin start på säsongen av Liverpool och jag ser ingen anledning till att det skulle bli poängtapp mot Nottingham. Landslagsuppehållet kan ju alltid påverka, inte tillräckligt.

 

5. Brighton – Ipswich 1(x)
• Brighton kan vara riktigt bra, men nja, över 75 procent på singelettan är för högt. För Brighton är lite svajigt och blandar toppinsatser men mindre bra matcher. Får Ipswich en ordentligt träff så kan det bli poäng.

 

6. Fulham – West Ham 1(x2)
• Svårbedömt Londonderby och garderingarna åker fram. Båda lagen har oförlöst potential och det känns verkligen som att varsomhelst kan hända.

 

7. Blackburn – Bristol C 1
• Rovers har fått en bra start på säsongen och är obesegrat efter fyra omgångar – två hemmavinster och kryss borta mot starka Norwich och Burnley. Det kan bli tätt mot Bristol, men jag tror på seger till slut.

 

8. Derby – Cardiff (x)2
• Nykomlingarna Derby har inlett piggt, men jag köper inte det stora favoritskapet. Cardiff har haft en tuff start men också mött vasst motstånd – man brukar trivas bra borta mot Derby och jag testar fila bort ettan.

 

9. Middlesbrough – Preston 1(x2)
• När jag förlitar mig på Boro så går det nästan alltid åt helvete. Över 70 procent på ettan och då ryker det i garderingshanden direkt! Preston är ett lurigt gäng och bollen är jävligt rund i Championship.

 

10. Plymouth – Sunderland 2
• Sunderland öser på och toppar serien efter fyra raka segrar. Rooneys mediokra gäng Plymouth borde ju vara en munsbit, men riktigt så enkelt är det ju oftast inte. Men jag tror att Sunderland ändå har goda chanser att utöka segersviten.

 

11. Sheffield W – QPR 1(x)
• Lurigt möte. Sheffield har gått dåligt i början men har också haft ett bökigt schema. Hemma brukar man vara svårslaget och även fast QPR har sett hyfsat stabilt ut inledningsvis så tror jag att ett frustrerat hemmalag har chans att ta efterlängtade poäng.

 

12. Swansea – Norwich 1(x2)
• Norwich brukar trivas bäst hemma, men kapaciteten är hög och visst man kan störa Swansea. Det är inga lag som fått offensiven att lossna hittills och det kan bli ytterligare en målfattig och tätt tillställning.

 

13. Watford – Coventry (x)2 M
• Kraftigt skev procent här och då vill jag gärna få med både kryss och tvåa. Coventry har inte förlorat mot Watford på de fem senaste mötena och jag drar en rövare och testar spel på att man inte förlorar nu heller.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.