Stryktipset, vecka 31, 3 augusti 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 3 augusti 2024

Spretig men trevligt kupong. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brommapojkarna – Halmstad 1(x2)
• Helt klar fördel BP, men över 60% på ett gäng som vunnit EN hemmamatch? Hell no. HBK må vara uselt borta, men här finns det värde i både kryss och tvåa.

 

2. Sandviken – Gefle 1(x2)
• Derby i Superettan och mer än bara poäng på spel. Sandviken har halkat efter i toppen efter dubbeltorsk mot Utsikten och förlust mot Degerfors innan det. Gefle slåss för överlevnad och kan störa ett redan skakad Saik,

 

3. Varberg – Helsingborg 2
• Bois var på väg upp ur bottenträsket men har nu 0 1 2 på de tre senaste. Och visst kan det bli problem igen när ett av seriens formstarkaste gäng gästar.

 

4. Midtjylland – Ålborg 1
• Flera kuggar vilades i veckans CL-retur för Midtjylland som borde kunna ställa en fräsch elva på planen. Man har inlett ligaspelet med två kryss och nu är det bara seger som gäller.

 

5. Sporting Lissabon – Porto 1(x)
• Supercupfinal i Portugal på neutral plan och jag tycker det är fördel Sporting som har en riktigt stark elva. Porto är inte kattskit men får nöja sig med kryss.

 

6. Galatasaray – Besiktas 1 (2) M
• Även i denna supercupfinal så är det viss fördel “hemmalaget” (neutral plan), men uppåt 60% på Galatasaray känns bara tokigt.

 

7. Grasshoppers – Basel 2
• Två gäng som inlett ligan katastrofalt, framförallt Basel som har torskat två av två. Bra chans till poäng mot Grasshoppers som antagligen kommer att få slåss i botten även den här säsongen. Basel är vassare och jag testar tvåan till fin prolle.

 

8. Lugano – Servette 2
• Tung bortamatch för Lugano i benen när man åkte ur CL mot Fenerbahce. Servette är ett av ligans bättre gäng och spås ta hem hela skiten. Man har inlett med tre raka segrar och borde ha goda chanser igen till poäng.

 

9. Luzern – Sion 1(x2)
• Pangstart på säsongen av Sion som har två raka segrar. Visst kan det bli en till här, men det känns ändå ovisst mot Luzern och jag vill helst ha med alla tecken.

 

10. Motherwell – Ross County 1(x)
• Jag gillar inte prollen på ettan här då det är premiär att Ross County sprattlar till ibland. Jag skulle inte bli förvånad om gästerna fick med sig något.

 

11. Mechelen – Westerlo 1(x2)
• Ovisst mellan två lag som inlett säsongen starkt. Ibland är det bara att langa fram helgarderingarna direkt…och nu är ett sånt tillfälle.

 

12. OH Leuven – Genk (x)2
• Två lag som inledde säsongen med varsin mållös premiärmatch. Genk ska helt klar vara favorit och jag streckar från höger.

 

13. St. Truidense – Charleroi 1 (2)
• Truiden utan skott på mål i premiären mot Anderlecht. Kanske kan man få iväg åtminstone ett idag? 🙂 Charleroi föll i första matchen men var förtjänt av poäng.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.