Testa de senaste spelen från Quickspin med 1000 kr i bonus

Quickspin

Svensk spelstudio
Snygga spel
Funkar bra på mobilen
Ljus framtid

Testa spelen hos Vera och John med 1000 kr i bonus

Populära spel

En av de lite minde svenska spelutvecklarna som etablerat sig sista åren är Quickspin. De har sitt huvudkontor i Stockholm och spellicens på Malta. Flera av grundarna till Quickspin kommer från välkända Net Entertainment. Sedan de drog igång verksamheten under 2011 har de hunnit ta fram ett flertal spelautomater som blivit populära på nätet. Under 2013 vann de också pris för sin slot Big Bad Wolf och deras fokus ligger också just på spelautomater.

Spelautomater från Quickspin

Innovation är ledordet när Quickspin tar fram nya spelautomater. Man vill slå sina spelare med häpnad och överraska dem med häftiga funktioner och modern grafik. Många av spelen har tagit sitt tema ifrån sagor som Rapunzel’s Tower, Goldilocks and the Wild Bears och Sinbad.

Pristagaren Big Bad Wolf har rönt stor framgång på nätet sedan lanseringen. Spelet är fyllt av specialfunktioner som exempelvis Swooping Reels vilket innebär extrasnurr efter extrasnurr. Det finns också en free spins-bonus där man ska hjälpa vargen att vräka omkull de tre små grisarnas hus. Detta spel har en teoretisk vinstutbetalning på 97,34 procent och insatserna ligger på 2,50 till 2500 kronor.

En annan slot som är omtalad mycket på grund av sin vackra grafik är Sinbad vilken tagit sin inspiration från sagan om Sinbad Sjöfararen. Spelet utspelar sig mot bakgrund av en arabisk stad och bakgrundsmusiken bjuder på gitarrspel i arabisk anda, stråkar och trummor. Den teoretiska återbetalningen ligger på hela 97,08 procent vilket är sällsynt högt. Sinbad bjuder på en hel del överraskande specialfunktioner och kan vara väl värt att testa. Här varierar insatserna mellan 0,40 euro och 400 euro.

Efter att Quickspin 2012 skrev avtal med Betsson Group kan man förstås hitta deras slots på spelsajter som Betsafe, Betsson och CasinoEuro, vilka alla ingår i Betssongruppen De har senare även ingått avtal med Unibet, Gala Interactive och Mr Green.

Vi använder oss av cookies. När du använder Tippat.se godkänner du vårt användande av dessa. Läs mer om cookies här.