Dagens speltips |ZSC Lions mot Genève-Servette HC | NLA
Speltips

ZSC Lions mot Genève-Servette HC

Hockey
Spelmarknad:
ZSC Lions - Genève-Servette
Tips:
ZSC Lions - 2.5
Odds:
3.30
Spelstopp:
26 March 20.15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips hittar vi nere i Schweiz där ZSC Lions tar emot Genève-Servette HC för den semifinalen av NLA:s slutspel. Vi får 3.30 gånger pengarna på att ZSC Lions vinner med åtminstone 3 mål och med tanke på hur det såg ut senast känns det onekligen spelvärt.

Oddset kommer från unibet.com och om du vill ta rygg kan du få en bonus värd 200 % av din första insättning.

ZSC Lions har ett stjärnspäckat lag med spelare som Marc-Andre Bergeron, Mathias Seger, Henrik Tallinder, Luca Cunti och Robert Nilsson. Den sistnämnde är en av Sveriges absolut bästa hockeyspelare och han har verkligen växlat tempo i slutspelet. Efter att ha gjort ett tveksamt ligaspel där han bara mäktade med 31 poäng på 44 matcher har han gjort 8 poäng på 11 slutspelsmatcher.

NLA är passande nog en liga med väldigt höga toppar och ganska djupa dalar. ZSC Lions tillhör definitivt toppar medan vi hittar Geneve lite längre ner i backen. Geneve släppte in 154 mål på 50 matcher under ligaspelet och det funkar inte att ha en svag defensiv mot ett lag som ZSC Lions som har flera spelare som kan avgöra matcher på egen hand. Lions vann med 8 – 0 på bortaplan senast och jag tror siffrorna kan bli likanande idag. Jag säger 6 – 1 till ZSC Lions efter 2 mål och en assist av Robert Nilsson.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.