Wolverhampton - Liverpool -
Speltips

Wolverhampton – Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Wolverhampton - Liverpool
Tips:
Vinnare, Liverpool
Odds:
1.95
Spelstopp:
7 January 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

3-1 till Doncaster mot Preston igår och mitt spel satt som det skulle. En ynka FA-cupmatch spelas även idag – och den sätter jag tänderna i förstås.

Men vidare lätt är det inte att hitta spel här. Mycket talar förstås för att Pool kommer att rotera riktigt ordentligt för att kunna lägga energi på ligan och på Champions League.

Mignolet kommer att vakta gästernas mål ivarjefall. Och med tanke på skadesituationen bland försvarsspelarna så tror jag att van Djik och Lovren fortsätter som mittbackspar. Det är bekräftat att Moreno kommer spela ytterback, oklart vem den andre blir.

 

Framåt så tror jag att ordinarie supertrion vilas och ersätts av typ Origi/Shaqiri/Sturridge eller något sånt. Inte kattskit det heller. Åtminstone Fabinho och Keita borde vara aktuella för spel på mittfältet. Kanske Lallana också? Det kan ju vara så att Klopp väljer att ta ut ett gäng junisar också, vi får se.

Wolves blandar och ger. Vinst borta mot Tottenham följdes upp senast med 0-2-torsk hemma mot Palace. Viss rotation lär även ske hos hemmalaget – PL-kontraktet måste förstås prioriteras.

Djupare trupp, högmotiverade anfallare som vill slåss för mer speltid (eller transfer under januari) gör att jag ändå väljer att lira på Pool idag. Bortaseger till 1.95 på Unibet. Ska konto + bonus här.

 

Älska Topptipset! Kupongen har du här.

 

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.