Speltips | Wolfsburg mot Gent | 8/3 Champions League
Speltips

Wolfsburg mot Gent

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
VfL Wolfsburg - KAA Gent
Tips:
1 utan insläpp
Odds:
2.75
Spelstopp:
8 March 20:45
Spela här!
Ingen sportbonus
Sänds kl 20:45 på Viasat Sport

VfL Wolfsburg spelar hemma mot KAA Gent i returmötet i Champions League i kväll. Det är fördel för tyskarna som förmodligen kommer ta sig vidare till kvartsfinalerna.

Det är skillnad på kvalitén i det här mötet. Jag tror helt klart på avancemang för Wolfsburg. De är enligt mig betydligt bättre och har så klart tre bortamål att gå på efter att ha vunnit första mötet i Gent med 2-3.

Gent måste bomba på framåt för att ha någon chans att ta sig vidare. Man behöver minst två mål för att gå till kvarten. Jag tror inte att det räcker till. Gent kommer att åtminstone försöka gå framåt, och då åker man på ett baklängesmål. Därefter kontrollerar Wolfsburg matchen. Det är vad jag tror.

Dålig bortaform för Gent

Gent har tre raka förluster på bortaplan. De senaste fem bortamatcherna har man vunnit en och förlorat fyra där man gick mållösa från planen i tre av dem. Det är tuffare motstånd nu och jag ser inte hur det här ska gå vägen för belgarna. Wolfsburg försvar är inte det allra tuffaste, men hemmavinst utan insläpp till 2.75 hos Bet 365 spelas.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.