Dagens Speltips | Winnipeg Jets mot Florida Panthers | NHL
Speltips

Winnipeg Jets mot Florida Panthers

Hockey
Spelmarknad:
Jets - Panthers
Tips:
2
Odds:
3.05
Spelstopp:
14 January 02.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Natten bjuder på en intressant match mellan två NHL-lag som lätt glöms bort. Florida Panthers och Winnipeg Jets har inte haft några vidare bra säsonger den senaste tiden men just nu är slutspel en fullt realistisk målsättning för båda lagen. Matchen spelas i Winnipeg men med tanke på hur lagens scheman och formkurva ser ut så tror jag att bortalaget har en bra chans här.

Dagens speltips blir att Florida Panthers vinner efter 60 minuter. Jag lämnar in spelet hos Unibet som betalar 3.05 gånger pengarna. Om du inte har något konto där så kan du dessutom få en välkomstbonus värd 1200 spänn.

Florida Panthers har spelat riktigt bra den senaste tiden. De har vunnit sex av sina tio senaste matcher och spelet har sett bra ut. sett över hela säsongen så har de 20 vinster, elva förluster och nio extrapoäng. Det är deras bästa facit de senaste 15 åren så tongångarna är minst sagt positiva i Florida. En stor anledning till framgången stavas Aaron Ekblad. Förstavalet i sommarens draft spelar fantastiskt och om det inte vore för att Filip Forsberg har en supersäsong hade de kunnat utse honom till årets rookie redan nu.

Winnipeg sitter i ungefär samma sits som Florida gör. De är strax utanför slutspelet men de har definitivt en möjlighet att klättra under andra halvan av säsongen. Det här är två jämnbra lag men Winnipeg har spelat tuffa bortamatcher mot både Anaheim Ducks och Los Angeles Kings de senaste dagarna. Winnipeg har gjort två bra matcher men det bör också komma en liten reaktion här. Efter två så tuffa matcher så är det lätt att slappna av inför Panthers på hemmaplan och det är Winnipeg inte tillräckligt bra för.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.