Speltips - Wimbledon Semifinaler Damer - 3e juli 2014
Speltips

Wimbledon Semifinaler

Sport
Spelmarknad:
Wimbledon Semifinaler
Tips:
Kvitova + Bouchard
Odds:
1.37 + 2.45
Spelstopp:
3 July 14.05
Spela här!

Det är inga matcher i Fotbolls-VM idag då FIFA har bestämt sig för att grabbarna ska få dricka Caipirinha, helt utan hänsyn till oss spelare? Vad är det för jävla maffiafasoner, Sepp? Så istället tittar vi bort mot London där Wimbledon spelas. Jag har inte stenkoll på Tennis men Wimbledon är en kul turnering. Idag har vi damernas semifinaler på schemat och sjätterankade Petra Kvtitova är dagens största favorit. Här är matcherna, lite odds och ett försök till analys. Vinnaroddsen står inom parentes och kommer från Betsafe.

14.05: Lucie Safarova (3.05) vs Petra Kvitova (1.37)
Första semifinalen är en heltjeckisk duell mellan Safarova och Kvitova. Kvitova ligger sexa på världsrankingen och är naturligtvis jättefavorit. Kvitova har sett stark ut hela året och insatsen  tredjerundan mot Venus Williams berättade allt vi behöver veta. Kvitova vinner det här enkelt och både raka vinsten och – 3.5 gem är bra spel.

15.30: Eugenie Bouchard (2.45) vs Simona Halep (1.55)
Eugenie Bouchard från Kanada har en mycket bra säsong och det här är hennes tredje semifinal i en Grand Slam i år. Nu ställs hon mot Simona Halep som ligger trea på världsrankingen, så det blir en svår match för Bouchard. Men jag tror att Bouchard har en bra chans här. Hon har visat en väldigt bra form och det är bara en tidsfråga innan hon spelar en stor final. Jag tror finalen kommer till helgen.

Jag passar även på att lägga ett litet spel på att Bouchard vinner hela turneringen. Det ger 3.50 och jag tror det smäller till för den stekheta kanadensiskan.

geniB

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.