Dagens speltips | West Ham mot Tottenham | Premier League
Speltips

West Ham mot Tottenham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
West Ham - Tottenham
Tips:
1X
Odds:
1.83
Spelstopp:
2 March 20:45
Spela här!

Drömläge för Tottenham som kan sätta rejäl press på Leicester i ligan. Jag är dock inte helt övertygad om att vi kan lita på Tottenham och lirar 1X till 1.83 hos mobilbet.com.

Tottenham gör en bra säsong och jag kan inte minnas att jag sett en bättre upplaga av “Spurs” men tittar vi historiskt har de en förmåga att göra bort sig när de har bra läge. Jag tror inte speciellt mycket på att titta på historiska resultat och det är naturligtvis inte anledning nog att spela mot dem här, men det är onekligen en kul vinkel.

Få 100 kr att spela på Premier League med här!

Oavsett historiska vinklar är det här en tuff match för Tottenham. West Ham har varit riktigt bra den här säsongen och “Hammers” har en hyfsat bra chans på europaspel. Dimitri Payet på mitten har varit fruktansvärt bra och är det är bara Mesut Özil och Christian Eriksen som har slagit fler nyckelpassningar den här säsongen.

Elijah Wood West HamWest Ham har en förmåga att sno åt sig poäng i väldigt jämna matcher och de har kryssat tio gånger den här säsongen. Med tanke på det och att de har fördel av hemmaplan tror jag att de har god möjligheter till att ta poäng ikväll.

Tottenham är det bättre laget men “Hammers” krigar till sig en poäng och Elijah Wood jublar hemma i soffan.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.