Dagens speltips | West Ham mot Newcastle | Premier League
Speltips

West Ham mot Newcastle

Fotboll
Spelmarknad:
West Ham - Newcastle
Tips:
X
Odds:
3.55
Spelstopp:
14 September 21.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Premier League bjuder på en intressant match under måndagskvällen. Två lag som försöker hitta sin identitet och jag tror det är väldigt stor chans att West Ham och Newcastle delar på poängen.

Comeon betalar 3.55 för oavgjort mellan West Ham och Newcastle. Det är klart spelvärt om ni frågar mig, och det är precis det ni har gjort.

Hämta en bonus värd 125 % av din första insättning hos Comeon här!

West Ham inledde ligaspelet med att slå Arsenal på bortaplan och följde sedan upp vinsten med två raka förluster mot Leicester och Bournemouth. Efter att ha förlorat mot två svaga lag vaknade man till rejält senast och slog Liverpool med 3 – 0 på bortaplan. Potentialen finns med andra ord där och det är svårt att göra en bedömning av londonlaget.

Newcastle har fortfarande inte vunnit någon match i ligan och jag tror inte att vi kan förvänta oss speciellt många trepoängare från “skatorna” den här säsongen. Newcastle är tyvärr ett fruktansvärt dåligt fotbollslag utan spetskvalitéer. Men om de ska kunna hänga kvar i högstaligan måste de ta poäng i den här typen av bortamatcher. Det här blir en tuff match och jag tror att West Ham och Newcastle får med sig varsin poäng från bataljen väldigt ofta.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.