Speltips | West Ham mot Everton | FA-Cupen
Speltips

West Ham mot Everton

Fotboll
Spelmarknad:
West Ham - Everton
Tips:
Under 2.5
Odds:
1.86
Spelstopp:
13 January 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Kvällen bjuder på lite matcher från klassiska FA-Cupen. Det känns som att Everton mot West Ham på Upton Park är den hetaste av dagens matcher. Det bör bli en tuff och jämn match och med tanke på hur stark West Hams defensiv har varit på hemmaplan så tror jag att ett underspel ligger nära till hands här. Vi får 1.86 på under 2.5 mål hos Unibet vilket känns klart spelvärt.

Om du inte har något konto hos Unibet så kan du öppna ett på unibet.com. Som ny kund får du en välkomstbonus värd 1200 spänn.

West Ham har gått förvånansvärt bra i Premier League. De ligger sjua och är bara tre poäng bakom Arsenal som innehar femteplatsen. En stor anledning till framgången är deras försvar. Laget har bara släppt in 25 mål på 21 matcher. Det ger en delad femteplats i den kategorin. På hemmaplan har de bara släppt in 10 mål på elva matcher. Som ni ser så är West Ham ett stabilt lag.

Det går tyngre för Everton. Jag trodde lite på dem inför säsongen men 34 insläppta på 21 matcher är riktigt illa och om de fortsätter så här kommer de vara långt ifrån europaplatserna när ligan summeras.

Framåt har lagen varit relativt likvärdiga under ligaspelet. Jag kan inte tänka mig att det här blir någon sprakande tillställning. West Ham kontrollerar matchen genom att spela en stark försvarsfotboll och vinner med 1 – 0 och både jag och Elijah Wood sjunger hela vägen till banken.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.