Speltips | West Ham mot Chelsea | Premier League
Speltips

West Ham mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
West Ham - Chelsea
Tips:
2 utan insläppt
Odds:
3.60
Spelstopp:
24 October 16.00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Chelsea har vaknat nu och jag tror de har väldigt goda möjligheter till att vinna borta mot West Ham under lördagen. Jag spelar att Chelsea vinner samtidigt som att de håller nollan till 3.60 hos Paddy Power!

Spela på Premier League hos Paddy Power här!

Chelsea fick en stökig start på säsongen och återfinns först på tolfteplats i ligan, men det verkar som att de vaknat till nu. De vann klart senast i ligan och gjorde en bra match i veckans Champions League-möte med Dynamo Kiev. De fick visserligen bara en poäng i Ukraina men det är tydligt att de är på rätt väg.

West Ham har börjat oerhört starkt. De ligger fyra och vann övertygande förra helgen. Det är framförallt Dimitri Payet som har imponerat i West Ham. Fransmannen har gjort fem mål och har en nyckelroll i West Hams offensiv. kan Chelsea kontrollera honom tror jag att de har en väldigt bra chans och med tanke på namnen som finns på Chelseas mittfält bör det inte vara någon omöjlighet. Jag tror att Matic och Fabregas dominerar mittfältet och stänger ner West Ham på ett bra sätt.

Chelsea vinner med 1 – 0 och vi hämtar hem degen från Paddy Power!

Om du inte har någon koll på Paddy Power bör du göra en sökning på Youtube och kolla in deras webbserie Two Foot Tackle. Mycket underhållande!

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.