West Ham - Huddersfield -
Speltips

West Ham – Huddersfield

Fotboll
Spelmarknad:
West Ham - Huddersfield
Tips:
U2.5 mål
Odds:
1.80
Spelstopp:
11 September 21.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Pga VM i friidrott på West Hams hemmarena så har laget inlett säsongen med tre raka bortamatcher. Och det har ju inte gått något vidare. Nu är det äntligen hemmapremiär och fansen kräver seger mot nykomlingen Huddersfield.

Det börjar muttras ordentligt bland Västra Skinkans supportar efter tre raka torsk och tvärsist i serien. Nu måste det bli bättring om inte tränare Bilic vill leta efter ett nytt jobb snart.

Positivt för Skinkorna är att Winston Reid kan spela igen efter skada. Dock ser både Fernandes och Lanzini ut att missa + att Arnautovic är avstängd. Inte bra. Andy Carrol är eventuellt spelklar, men det dröjer väl inte många sekunder innan han är skadad igen. 🙂 Så säkrare bakåt, men inte lika kreativt framåt som vanligt, även fast Antonio, Ayew och Chicarito säkert kan göra det bra ändå.

Huddersfield har inlett inspirerat och kommer antagligen bara att gasa på igen. West Ham med stukat självförtroende kan mycket möjligt bli ytterligare en skalp för gästerna. Jag är lite inne på att det blir ganska målsnålt. Att Huddersfield backar hem och att West Ham får svårt att dyrka upp försvaret utan sina bästa framåt.

Jag testar U2.5 mål till 1.80 på Bet365. Sjukt stort utbud på spel där – skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.