West Ham – Chelsea -
Speltips

West Ham – Chelsea

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
West Ham - Chelsea
Tips:
Över 4,5 gula kort
Odds:
2.00
Spelstopp:
6 March 21:00
Spela här!

Det är dags för Londonderby när Chelsea gästar West Ham. Hemmalaget vann senaste gången som lagen möttes, då i EFL-cup med segersiffrorna 2-1. Den här gången har Chelsea alltså revansch att hämta och med nio förlustfria matcher i ryggen inför kvällens match ställer vi oss frågan om de vinner igen, eller om West Ham kan skrälla?

Londonderby står på menyn ikväll och det är alltså ett formstarkt Chelsea som gästar West Ham under måndagskvällen. Nio matcher i rad utan förlust för Antonio Conte och hans Chelsea är finfin statistik att ha med sig inför ett derby.

Senast som Chelsea och West Ham möttes så blev det dock Chelsea-förlust med siffrorna 2-1 och nu har Chelsea chans att revanschera sig. Formen på hemmalaget är dock hygglig då de har tre matcher i rad utan förlust vilket är bra siffror för ett mittenlag, men det finns ändå stor risk för att den sviten dör ikväll.

Chelsea är stora favoriter på förhand och ska så vara. Jag tror att de vinner det här till slut, men det lär inte bli enkelt.

Istället för att spela en rak tvåa och Chelsea-seger så har jag valt att fokusera på antal gula kort. Ser man till de fem senaste matcherna lagen emellan så har vi bjudits på sju varningar eller fler i fyra av fem.

Räkna med tuffa tag även ikväll så över 4,5 gula kort till ett odds på 2.00 känns glasklart.

Avspark 21:00.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.