Speltips | West Bromwich mot Stoke | Tippat 
Speltips

West Bromwich mot Stoke

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
West Bromwich - Stoke
Tips:
2
Odds:
2.88
Spelstopp:
2 January 16:00
Spela här!
Ingen sportbonus

West Bromwich tar emot Stoke i årets första omgång i Premier League. Oddsen på att Stoke tar hem det här lockar definitivt.

Ett av lagen som imponerar mest på mig just nu i Premier League är Stoke City. Inför säsongen trodde jag att de skulle gå riktigt bra. Framför allt med tanke på vilka guldvärvningar de lyckats med. Men så inledde man alldeles bedrövligt med tre förluster och tre oavgjorda på sina sex första matcher.

Få en välkomstbonus värd 1000 kr hos Bet365

Nu har Stoke börjat repa sig. Bortser man från de sex första matcherna så har man tagit 26 poäng på 13 matcher. Som jämförelse har Arsenal som leder ligan tagit 29 poäng på sina senaste 13. Det finns värde i att spela på Stoke just nu som enligt mig känns lite underskattade till följd av hur man började säsongen.

Målproduktionen var helt klart ett problem under säsongsupptakten. Med Xherdan Shaqiri varm i kläderna tillsammans med Bojan, Afellay och Arnautovic tror jag att vi kan förvänta oss fler mål framöver. Senast gjorde man ju fyra stycken mot Everton i en underhållande kamp som slutade 3-4 till gästande Stoke. Jag tror inte att det blir samma siffror mot West Bromwich, men 2.88 på Stoke känns helt klart spelvärt. West Bromwich är enligt spelbolagen svaga favoriter men det borde vara tvärtom. 2.88 gånger pengarna på bortavinst finner du hos Bet 365.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.