Speltips | WBA mot Chelsea | Premier League
Speltips

WBA mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
WBA - Chelsea
Tips:
2
Odds:
1.90
Spelstopp:
18 May 21.00
Spela här!

Kvällen bjuder på en ganska meningslös match i Premier League. Chelsea, som redan har vunnit ligan, möter West Bromwich Albion som redan har säkrat sitt kontrakt inför nästa säsong. Det är alltså två lag utan någonting att spela för som ställs mot varandra. Vi får 1.90 på tvåan och Chelsea borde ha en bra vinstchans här, även om de ställer upp med juniorlaget.

Oddset kommer från mobilbet.com och om du inte har något konto hos dem kan du få 100 spänn gratis att spela för. Gör du en insättning är du dessutom med i utlottningen av en Mini Cooper S.

Chelsea har varit i en klass för sig själva det här året. Tittar vi på deras trupp så är det inte det minsta förvånande, men det är alltid imponerande när lag lyckas prestera trots väldigt högt ställda förväntningar. WBA har gjort en godkänd säsong, men de är fortfarande ett ganska dåligt lag jämfört med den övre halvan. Med tanke på förutsättningarna känns det onekligen som att Chelsea går ut och dominerar matchen totalt och vinner med en eller två bollar. Jag skulle dessutom bli väldigt förvånad om WBA tillåts göra något mål.

1.90 på Chelsea är bra, trots bortaplan.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.