Speltips | WBA mot Arsenal | Fem gånger degen på Gunners!
Speltips

WBA mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
WBA - Arsenal
Tips:
2
Odds:
5.00
Spelstopp:
21 November 16.00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Arsenal tuggar på i ligan och just nu ser Arsené Wengers armé ut som ett legitimt titelhot. I helgen ställs de mot West Bromwich Albion i en match som bör resultera i tre poäng väldigt ofta.

Arsenal är megafavoriter och står i ungefär 1.50 gånger pengarna. Personligen tycker jag att det är lite i lägsta laget, och håller mig borta från matchen. Men det är bara för att jag redan har ett konto hos Paddy Power. Paddy har laddat bössan med ett kanonerbjudande och alla som öppnar ett nytt konto hos Paddy kan spela Arsenal till 5.00 gånger pengarna!

Öppna ditt konto hos Paddy och lira Arsenal till 5.00 gånger pengarna!

Under normala omständigheter vinner Arsenal den här matchen. De är flera klasser bättre än WBA och det enda som talar mot “Gunners” är att matchen spelas i West Bromwich. Vi kan inte rapportera om några nya skador i Arsenal, och de har klarat sig bra utan Wilshere, Ramsey osv en längre tid så det ska inte vara någon fara på taket. WBA däremot saknar duktige backen Gareth McAuley, vilket kan öppna en del dörrar för Arsenals fina offensiv.

Gunners dominerar matchen och vinner klart samtidigt som ni som öppnat ett konto på Paddy Power kan gotta er med lite finöl trots att det är veckan innan löning.

 

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.