Speltips | Watford mot Newcastle 23 januari 2016 | Tippat
Speltips

Watford mot Newcastle

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Watford - Newcastle
Tips:
2
Odds:
3.80
Spelstopp:
23 January 16:00
Spela här!

Newcastle har nyvunnet självförtroende medan Watford har det kämpigt. Jag tror att det är en bra idé att satsa på underdogsen.

Spelar du på Betsafe? Testa Guns N’ Roses Video Slot

Watford startade säsongen väldigt bra. Nu är det inte lika kul för Quique Sánchez Flores mannar. Fyra raka torsk i ligaspelet har man åkt på. Då kanske man skulle glädjas åt att man ställs mot Newcastle som stundtals visat upp en bedrövlig fotboll värd namnet. Men jag tror inte att man ska vara alltför glada att tajma in Newcastle just nu som verkar ha fått igång sitt spel.

Den 12: e jan spelade Newcastle 3-3 hemma mot Manchester United. United ledde med 0-2 men Newcastle kämpade sig tillbaka. Det var helt klart ett mycket dåligt försvarsspel av Manchester United som borde ha dödat matchen. Men jag tycker inte vi tar något ifrån Newcastle. Man kämpade och slet och var värda sin poäng.

Sedan följde man upp United-krysset med att vinna mot West Ham med Jonjo Shelvey från start. Nyförvärvet såg hungrig ut och dikterade spelet riktigt bra. En positiv injektion i Newcastle, helt klart.

De två senaste matcherna, och i synnerhet den senaste mot West Ham, gör att mitt förtroende för Newcastles fotboll stärkts. Så jag tror att Newcastle har goda chanser att överraska och vinna den här matchen. Till 3.80 gånger pengarna spelar jag definitivt. Odds från Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.