Speltips | Washington Wizards mot Dallas Mavericks NBA 20/11
Speltips

Washington Wizards mot Dallas Mavericks

Basket
Spelmarknad:
Wizards - Mavs
Tips:
2
Odds:
1.81
Spelstopp:
20 November 01.00
Spela här!

Spela på Dallas Mavericks när de gästar Washington Wizards under natten. Du får 1.81 på Mavs hos Betsafe.

Båda lagen är väldigt heta. Washington Wizards har inte haft en såhär bra start på 40 år då man inledde med sju raka segrar (1974-75). Man har just nu sju vunna och två förlorade medan Dallas Mavericks har åtta vunna och tre förlorade.

Wizards Paul Pierce fyllde 37 år förra månaden och kallas av jänkarna för gammal och sliten efter att ha inlett säsongen knackigt. Det kanske han är. Samtidigt finns det en en annan 37-åring i Mavs som också är till åren kommen, men dock utan att visa tecken på att vara sliten. Dirk Nowitzki som fyller 37 nästa år har snittat 19.6 poäng. Kolla när Dirk går om Hakeem Olajuwon i All Time Scoring-listan där han nu parkerat som nummer nio:

Dirk i alla ära. Den store tysken har gått om hjälp i offensiven. Tyson Chandler och Samuel Dalembert har sänkt poäng de också. Jag tror på Mavs i natt även fast Wizards spelar hemma och har ångan uppe. Mavs har fyra raka segrar och det lutar åt att det blir nummer fem. Flera spelbolag har också Mavericks till 1.73-1.75. Så 1.81 som du får hos Betsafe känns rätt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.