Speltips | Wizards mot Celtics | NBA
Speltips

Washington Wizards mot Boston Celtics

Basket
Spelmarknad:
Wizards - Celtics
Tips:
Celtics +9
Odds:
1.91
Spelstopp:
9 December 01.00
Spela här!

Basketvärldens mest klassiska lag drar till huvudstaden för att ta sig an John Wall och hans Wizards. Wizards är skyhöga favoriter och även om de antagligen vinner så tror jag att de får det tufft när det kommer till att täcka hcp-linan. Jag går på Celtics + 9 här till 1.91. Det är Betsafe som bjuder på oddset och om du vill ta rygg så gör du det här.

Wizards har börjat säsongen väldigt bra. De har vunnit 13 av sina 18 matcher och det ser onekligen ut som att de är ett av de lagen i öst som verkligen kan ställa till det för storfavoriterna när det är dags för slutspel. Wizards har varit oerhört bra defensivt den här säsongen och det ser ut som att de får tillbaka Bradley Beal till nattens match.

Boston Celtics har inlett säsongen lite bättre än vad jag trodde att de skulle göra. Sex vinster på 17 försök är väl inget att skriva hem till Larry Bird om, men med tanke på truppen är det godkänt. De har varit bra offensivt och med Rajon Rondo som point guard vet vi att de kan få ett öppet skott när som helst. Kolla bara klippet nedan.

Washington Wizards vinner den här matchen ganska enkelt, men nio poäng är mycket. Wizards kommer dessutom få lägga ner ganska mycket kraft och energi på defensiven i natt mot en lurigt bra offensiv. Ska vi säga att de vinner 6?

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.