Dagens speltips | Washington Capitals mot Philadelphia Flyers | NHL
Speltips

Washington Capitals mot Philadelphia Flyers

Hockey
Spelmarknad:
Capitals - Flyers
Tips:
Capitals -1.5
Odds:
2.55
Spelstopp:
15 January 02.05
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Sist jag skrev ner Philadelphia Flyers så  svarade de med att mosa Tampa Bay Lightning med 7 – 3. Men skam den som ger sig. Flyers är inget vidare hockeylag och idag har de en tuff bortamatch mot Washington Capitals på schemat. Jag tror Capitals vinner den här matchen utan några större problem och spelar dem -1.5 mål till 2.55 gånger insatsen hos Unibet.

Om du inte har något onto hos Unibet kan du ta del av deras öppningserbjudande här. Du får en bonus värd 120 % av din första insättning.

Capitals kommer till matchen med en bra formkurva. Om jag inte räknar helt fel så har de tagit poäng i de åtta senaste matcherna. De har dessutom ett bra facit på hemmaplan (11 – 5 – 4) så vi kan räkna med att Flyers får det tufft. Just Flyers dras med en hel del skadeproblem. Steve Mason är påväg tillbaka men jag är tveksam till att han spelar i natt. På backsidan är både Braydon Coburn och Niklas Grossmann skadade  vilket betyder att de tvingas slänga in Carlo Colaiacovo. Det är inte en ändring du vill göra när du ställs mot Niklas Bäckström och Alexander Ovetjkin.

Flyers gjorde det bra senast mot Tampa Bay, men jag tror det var en engångsföreteelse. Ett bra backspel är en stor del av duktiga hockeylag och det här är något som Flyers verkligen saknar. Capitals tar vara på chansen och vinner med 3 puckar.

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.