Dagens speltips | Washington Capitals mot New York Rangers |
Speltips

Washington Capitals mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Capitals - Rangers
Tips:
X
Odds:
3.50
Spelstopp:
4 May 01.30
Spela här!

Samtidigt som Hockey VM pågår nere i Tjeckien är Stanley Cup i full gång på andra sidan atlanten och dagens speltips blir den tredje matchen mellan Washington Capitals och New York Rangers. Lagen har delat på de två första matcherna och jag skulle bli förvånad om vi inte får se sju matcher här.

Dagens speltips blir att vi får se övertid i nattens match. Krysset betalar 3.50 och med tanke på hur jämna matcherna har varit så känns det högst troligt. 

Oddset kommer från mobilbet.com och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela gör när du öppnar ditt konto där via Tippat.se.

Personligen tycker jag att New York Rangers har haft lite flyt med sig i det här slutspelet. De låter motståndarna skjuta över 30 skott per match och släpper in mindre än 2 påsar per match. I långa loppet så håller inte det och jag tror de kommer att straffas om de låter Washington driva offensiven i den här matchserien. Capitals stjärnor är alldeles för bra för att Rangers ska kunna förlita sig på en solid defensiv. Nattens match kommer antagligen att se ut som de två första. Tätt och målsnålt med andra ord. Vi kommer få se åtminstone en övertidsmatch i den här serien och 3.50 på krysset är bra.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.