Dagens speltips | Capitals mot Islanders | NHL Slutspel
Speltips

Washington Capitals mot New York Islanders

Hockey
Spelmarknad:
Capitals - Islanders
Tips:
2
Odds:
2.95
Spelstopp:
16 April 01.05
Spela här!

Kommer ni ihåg Järnmännens gamla punkdänga Våren? Det är ungefär så jag känner mig idag. Det är nämligen dags för Stanley Cup och det är det mest fantastiska i idrottsväg. Fotbolls-VM, Super Bowl och Champions League i all ära, men inget av det kommer i närheten av kampen om Lord Stanleys pokal. Jag tror vi kommer att få se ett högintressant slutspel, där det faktiskt kan skrälla till lite. Inför nattens matcher så tror jag att vi hittar det bästa spelet i Washington Capitals mot New York Islanders.

Vi får 2.95 gånger pengarna på att New York Islanders vinner matchen och jag tror att de har toppchans trots bortaplan. Oddset kommer från Mobilbet och om du öppnar ett nytt konto kan du få en gratis hundralapp.

Det här var en väldigt jämn matchserie under ligaspelet. Två av lagens fyra möten avgjordes under övertid och den senaste matchen gick till straffar. Det som talar emot New York Islanders här är att de avslutade säsongen på ett lite vingligt sätt. Trots att det finns frågetecken kring Islanders form så tror jag att de har en fördel här. Washington Capitals har visserligen Alexander Ovetjkin och Niklas Bäckström som vann mål- respektive assistligan, men de två bästa spelarna lirar i Islanders. John Tavares har varit ligans bästa utespelare den här säsongen och Johnny Boychuk är en av ligans mest dominanta backar.

New York Islanders är lag som ofta dominerar puckinnehavet i sina matcher och de skjuter mycket mer än vad deras motståndare. Det här är extremt viktigt i ishockey och jag tror att deras förmåga att sätta press på motståndare blir avgörande i den här matchserien. För att Islanders ska avancera så måste de vinna en bortamatch och jag tror de får jobbet gjort direkt.  3 – 2 till Islanders.

Släpp pucken nu!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.