Speltips | Washington Capitals mot Edmonton Oilers | NHL
Speltips

Washington Capitals mot Edmonton Oilers

Hockey
Spelmarknad:
Capitals - Oilers
Tips:
Över 5.5
Odds:
2.00
Spelstopp:
21 January 01.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Dagens speltips blir att det trillar in massvis av mål i matchen mellan Washington Capitals och Edmonton Oilers i natt. Comeon.com betalar dubbla pengen om dt blir sex eller fler mål i matchen. Det här känns onekligen bra, speciellt om vi kombinerar det med det fina välkomsterbjudande vi får hos comeon.com.

Alla nya kunder som sätter in en hundring får 500 spänn att spela för. Går vi all in på över 5.5 mål så har vi alltså 1000 spänn att spela för efter att Washington vunnit det här med 5 – 2. Ganska bra för att bara riskera en hundring.

Washington Capitals har just nu en av wild card-platserna och det ska väl ganska mycket till för att de inte ska nå slutspel. Barry Trotz verkar ha fått ordning på laget och firma Bäckström/Ovetjkin spelar på topp. När de två är heta så är Capitals ett väldigt svårslaget lag och känslan är att Edmonton får lära sig det här den tuffa vägen.

Edmonton är precis lika dåliga som vanligt. De hade antagligen inte vunnit AHL-mästerskapet och det ser ut som att de har riktat in sig på ytterligare ett högt draftval. De lyckades faktiskt slå Washington Capitals senast de möttes, men att de skulle göra om bedriften tror jag inte. Washington har varit bra på hemmaplan och de är ett ganska målglatt lag samtidigt som Edmonton verkar ha en fäbless för att släppa in mål. Capitals blåser på rejält här ikväll för att få revansch för den snåpliga förlusten senat lagen möttes.

5 – 2 ligger nära till hands och överspelet känns bra.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.