Dagens speltips | Wales mot Belgien | EM-kval
Speltips

Wales mot Belgien

Fotboll
Spelmarknad:
Wales - Belgien
Tips:
Borta inget mål
Odds:
3.85
Spelstopp:
12 June 20.45
Spela här!

Spela på att Wales håller nollan mot Belgien i kvällens EM-kval. Du får 3.85 gånger pengarna på att bortalaget inte gör mål hos Betsafe.

Fem matcher har spelats i kvalet. Belgien leder gruppen följt av Wales. Det är fortfarande en bit kvar i EM-kvalet och det är viktiga poäng som står på spel.

1 Belgien    5 3 2 0 13-1  11
2 Wales     5 3 2 0  7-2  11
3 Israel     5 3 0 2  9-6  9
4 Cypern     5 2 0 3  9-10  6
5 Bosnien-Herce 5 1 2 2  5-6  5
6 Andorra    5 0 0 5  2-20  0

Belgien har ett gäng kanonspelare som spelar i några av världens bästa lag. Det ska vara sagt. Men jag skulle vilja säga att jag aldrig sett deras superlag skina så starkt som det finns potential till. De Bruyne, Benteke och Hazard som offensiv trio ser mumma ut på pappret. Men räknar man bort storsegrarna mot Cypern (5-0) och Andorra (6-0) så ser vi att man inte levererat fullt så mycket som man kunnat förvänta sig. 1-1 borta mot Bosnien-Hercegovina, 0-0 hemma mot Wales och sedan 0-1 borta mot Israel.

Wales är ett lag som överraskat många inklusive undertecknad. Senast knockade man Israel på bortaplan med 0-3. Innan dess spelade man 0-0 i första mötet mot Belgien. Bara två bollar har man låtit sig släppa in under hela kvalet också.

Jag tycker att Belgien ska vara klar favorit i kväll, men inte så klar favorit som många verkar tycka. Wales har visat att man kan spela solitt defensivt och jag har en känsla av att man kan täppa till mot Belgien en gång till.

Marouane Fellaini är inte med idag. Man skulle vara förtjänt av hans tuffa tacklingar på mitten ikväll när man ställs mot Ramsey, Bale, Allen & C:o.

Det är fullt möjligt att det blir en planenlig seger i kväll för Belgien, men 3.85 på att Wales håller nollan tycker jag är högintressant. Man höll stången mot Belgien på bortaplan och kan göra det igen hemma. Spelet att bortalaget inte gör mål till 3.85 gånger pengarna finner du hos Betsafe.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.