Dagens speltips | Vitryssland mot Ryssland | Hockey VM
Speltips

Vitryssland mot Ryssland

Hockey
Spelmarknad:
Vitryssland - Ryssland
Tips:
Vitryssland +2
Odds:
2.30
Spelstopp:
9 May 12.15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Lördagen bjuder på en väldigt intressant match i Hockey VM. Det är Ryssland mot Vitryssland och de flesta väntar sig naturligtvis att storebror ska köra över lillebror. Men efter att ha sett Vitryssland i några av deras senaste matcher, så är jag inte alls lika säker på matchbilden. Vitryssland är turnerings bästa skrällbud just nu och jag är inte helt ointresserad av att lägga en slant på att de tar medalj till 16 gånger pengarna.

Jag tror att de kommer stå upp bra mot ett morgontrött Ryssland och lirar Vitryssland +2 till 2.30, vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om Ryssland vinner med exakt två mål. Vi vinner de gånger som Vitryssland vinner, kryssar eller förlorar med ett mål.

Oddset kommer från Unibet och som ny spelare kan du få en bonus värd 1000 spänn! <—– Det är en länk som tar dig Unibet när du ska rygga spelet.

Vitryssland var imponerande mot USA och även om jänkarna inte gjorde sin bästa match så går det inte att bortse från Vitrysslands framfart. Ryssland känns inte riktigt lika övertygande som tidigare turneringar och jag tror definitivt att de har bra möjligheter till att chocka Ryssland. Det finns naturligtvis en chans att Ryssland vinner med 7 – 0, men vem vågar spela Ryssland till 1.22 i en match som börjar knappt fem timmar efter det att stadens strippklubbar stänger???

Ni har väl inte missat att IIHF släpper en daglig Power Ranking under turneringen. Den är väldigt underhållande och finns på officiella sidan. Här är den senaste uppdateringen:

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.