Speltips | Vita Hästen mot Tingsryd | Hockeyallsvenskan
Speltips

Vita Hästen mot Tingsryd

Hockey
Spelmarknad:
Vita Hästen - Tingsryd
Tips:
1
Odds:
1.90
Spelstopp:
12 September 16.00
Spela här!

Varken Norrköping eller Tingsryd är speciellt spännande städer. Om man inte är hockeyintresserad det vill säga. Vita Hästen och Tingsryd är två klassiska lag som ställs mot varandra i första omgången av Hockeyallsvenskan.

Vita Hästen kommer från en riktigt bra säsong och vara bara ett par vinster kort om avancemang till SHL. Nu möter de Tingsryd, som är nya i Hockeyallsvenskan och hemmalaget bör ha goda chanser till att inleda ligaspelet med tre poäng.

Spela på Hockeyallsvenskan hos Mobilbet! Nya kunder får 100 kronor gratis.

Vita Hästen var nykomlingar i Hockeyallsvenskan förra säsongen och de tog ligan med storm. De inledde starkt och trots ett litet tapp lyckades de sta sig till slutspelsserien där de tog sig till SHL-kval före Mora, Karlskoga och Björklöven. Väldigt imponerande. Inför den här säsongen har de dessutom fått behålla sin viktigast spelare, målvakten Axel Brage. Vita Hästen blir att räkna med i år också och hemma mot en nykomlingen har de väldigt goda möjligheter.

Tingsryd tog klivet upp från Division 1 efter förra säsongen och jag tror att de kommer få det ganska tufft i år. De har gjorde en intressant värvning när de plockade in Alexander Ruuttu från Ilves i finska högstaligan. Ruuttu tingades redan i andrarundan av Arizona Coyotes för fyra år sedan men har inte fått spela att stämma sedan dess. Han bör dock kunna hålla hög klass i Hockeyallsvenskan. Ruuttu är en supertalang och gick före spelare som Nikita Kucherov och Johnny Gaudreau i draften. Det ska bli väldigt intressant att se vad han kan göra i Tingsryd.

En annan spelare som det är värt att hålla ögonen på är Victor Crus Rydberg i Vita Hästen. Crus Rudberg är hockeyfostrad i just Tingsryd men valde Norrköping efter två år i Nordamerika. Crus Rydberg var en av Sveriges mest talangfulla spelare i tv-pucksåldern men stannade tyvärr av lite i utvecklingen. Han har spelat 16 matcher i TV-pucken och gjort 39 poäng, vilket säger en hel del om vilken talang han var. Får han spelet att lossna kan han bli en rejäl publikattraktion i Himmelstalundshallen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.