Dagens speltips | Vita Hästen mot Modo | Hockeyallsvenskan
Speltips

Vita Hästen mot Modo

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Vita Hästen - Modo
Tips:
1
Odds:
2.35
Spelstopp:
21 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Vita Hästen har det tungt i Hockeyallsvenskan, men jag är tämligen övertygad om att de kommer börja klättra i tabellen snart. Idag möter de Modo och jag tror hemmalaget har bra chans.

Nordicbet.com betalar 2.35 pengarna på Vita Hästen och det känns som ett bra spel. Nordicbet är ett av de bästa bolagen för spel på hockey, och om du öppnar ett nytt konto får du 1000 kr i bonus.

Vita Hästen har haft det jobbigt i Hockeyallsvenskan. De ligger näst sist i Hockeyallsvenskan och de har en hel del mark som de måste ta igen. Jag tror dock att de kommer börja klättringen i tabellen ikväll. Trots det svaga poängsnittet gör de en hel del saker på rätt sätt. De skjuter mer än det genomsnittliga laget och det är få lag som låter motståndarna skjuta mindre än vad Vita Hästen gör. Tyvärr för östgötarnas del har de haft ett svagt målvaktsspel och bedrövlig utdelning. Deras tabellplacering är helt enkelt ett resultat av otur.

Det rimliga är att Vita Hästen får ett bättre målvaktsspel och bättre utdelning ganska snart och då kommer poängen trilla in. De 2.35 vi får idag är ett riktigt bra spel.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.