Dagens Speltips | Vita Hästen mot Karlskrona HK | 10e oktober
Speltips

Vita Hästen mot Karlskrona

Hockey
Spelmarknad:
Vita Hästen - KHK
Tips:
X
Odds:
4.15
Spelstopp:
10 October 19.00
Spela här!

Jag har hittat ett riktigt kul spel i Hockeyallsvenskan. Dagens speltips får bli oavgjort mellan Vita Hästen och Karlskrona. Vita Hästen har börjat ligaspelet bra och toppar just nu tabellen. De såg dock lite slarviga ut mot AIK senast och matchen innan det var en rejäl genomkörare. KHK såg däremot bra ut när de mätte BIK Karlskoga tidigare i veckan. De kunde utynyttja deras isstag och spela ett disciplinerat och jag tror inte att det är omöjligt att de tar poäng i kväll.

Dagens speltips blir alltså kryss mellan Vita Hästen och Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan. Det här betalar 4.15 gånger insatsen vilket är ett kul odds. När du öppnar ett nytt konto får du dessutom ett riskfritt spel värt upp till 1000 spänn. Så insatsen tillbaka om du förlorar med andra ord.

Det är klart att det alltid är en rövare när man försöker jobba in ett kryss. Men jag har en bra känsla för det här. Vita Hästen har sett lite tveksamma ut senaste tiden samtidigt som det blir återkomst till Himmelstalund för en hel del spelare i KHK. Det bör kunna tända edem lite extra och jag tror nog de lyckas fä med en pinne här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.