Villa/Lidköping – Vänersborg -
Speltips

Villa/Lidköping – Vänersborg

Bandy, Elitserien Slutspel
Spelmarknad:
Villa/Lidköping – Vänersborg
Tips:
Över 9,5 mål
Odds:
1,86
Spelstopp:
27 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Slutspelsmatch i Elitseriens bandy mellan Villa/Lidköping – Vänersborg väntar på Sparbanken Lidköping Arena ikväll. Senaste matchen spelades i Vänersborg och där vann Villa med 9-4, gången innan möttes de på samma arena som ikväll och även då vann Villa och den gången med 7-2. Tredje matchen ikväll alltså och hemmalaget är storfavoriter, men här hittar vi ett målspel till ett tilltalande odds.

Villa/Lidköping vann Elitserien, tre poäng före Edsbyn som slutade tvåa. Det som är unikt med Villa/Lidköping den här säsongen är deras offensiv. De fullkomligt öser in mål och har ett målsnitt på 6,3 mål per match och hemma på Sparbanken Arena gör man hela 6,8 mål per match i snitt.
När man nu har 2-0 i matcher mot Vänersborg och en målskillnad på 16-6 på två matcher. De siffrorna tyder i mina ögon och öron på att vi får ett nytt målkalas mellan dessa lag när lagen möts ikväll igen.

Vänersborg kan säkert peta in ett par bollar även den här gången, men då hemmalaget är det klart bättre laget så tror jag att de står för majoriteten av målen och vinner relativt enkelt till slut.

Speltipset blir över 9,5 mål till 1,86.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.