Dagens speltips | Victor Nilsson Lindelöf till Manchester United | Transfer
Speltips

Victor Nilsson Lindelöf till Manchester United

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Victor Nilsson Lindelöf till Man Utd
Tips:
JA
Odds:
100 kronor gratis
Spelstopp:
31 January 23:59
Spela här!

Victor Nilsson Lindelöf är en jagad man. Det mesta talar för att den unge mittbacken kommer lämna Portugal under det transferfönster som öppnar 1a januari. Om han skriver på för Manchester United har vi ordnat så att du får en gratis hundring hos Betfinal!

Sätt in 500 kronor och spela för 1500 kronor hos Betfinal här!

Det här är ett väldigt enkelt erbjudande. Om du öppnar ett konto hos Betfinal och Viktor Nilsson-Lindelöf skriver på för Manchester United under januarifönstret får du ett gratisspel värt 100 kronor. Det enda du behöver göra är att följa de tre stegen nedan.

  1. Besök betfinal.com här
  2. Gör valfri insättning
  3. Vänta på att Nilsson-Lindelöf skriver på för Manchester United

Kampanjen pågår fram tills det att Nilsson-Lindelöf är officiellt klar för Manchester United. Vinster betalas ut inom 48 timmar från det att det är officiellt klart.

Viktor Nilsson-Lindelöf har gjort succé i Benfica den senaste säsongen och imponerat stort i både ligaspelet och Champions League. Det enda som talar mot en flytt till Old Trafford är att Manchester United har sett hyfsat starka ut i försvaret den senaste tiden, men vi är högst tveksamma till att José Mourinho vill lägga alla sina ägg i en korg som Phil Jones och Marcos Rojo ansvarar över.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.