Viborg - AaB -

Bulgariskt toppmöte igår och danska cupen idag – ibland är det inte lätt att vara spelexpert! 🙂

AaB inledde säsongen fint i Superliga med 1-1 borta mot självaste Köpenhamn i premiären. Efter det har man spelat sex ligamatcher och fortfarande inte vunnit. Men på dessa två förluster och fyra kryss så har man inte spelat så dåligt, och dessutom mött nästa samtliga topplag. Även fast man gjort få mål så har defensiven sett riktigt stark ut. 6-7 i målskillnad på de sju spelade matcherna.

Men spelarna har sagt att man längtar efter en vinst. Att man behöver en vinst. Och tränaren tänker förstås likadant. Och jag kan tänka mig att man matchar ett starkt lag i den här matchen för att få igång lirarna även offensivt.

Viborg åkte ur Superliga och spelar den här säsongen i division 1 där man inte startat speciellt övertygande. Man ligger näst sist efter sex matcher – något man förstås inte räknat med. I cupmatchen senast tog man sig till slut vidare efter förlängning mot division 5-laget Silkeborg KFUM.

Defensivt har det sett skakigt ut för Viborg och en bra chans för målhungriga Aab att äntligen få göra några mål och framförallt vinna!

DnB på Aab finns till fina 1.79 på Unibet. Skaffa konto + bonus här.

Den raka tvåan finns till 2.40 som jag också lägger en liten slant på.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.