Verona - Benevento -
Speltips

Verona – Benevento

Fotboll
Spelmarknad:
Verona - Benevento
Tips:
Hemmaseger
Odds:
1.92
Spelstopp:
16 October 20.45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Ett jumbomöte i Serie A lockar mitt intresse idag. Det känns inte riktigt som alla spelbolagen har snappat upp de stora problem (förutom den skrala poängskörden) som stör i ett av lagen.

Sju spelade matcher och sju raka förluster för nykomlingen Benevento. Och det är inte bara sportsligt som det går illa för klubben. Lagkapten och mittbacken Lucioni har stängts av fyra år för doping. Den som tog över bindeln var Costa (även han mittback). Costa är inte uttagen till veckans match pga skada. Lagets absolut största stjärna, D’Alessandro, är i konflikt med klubben och kommer inte att följa med. Han gjorde för övrigt lagets mål hemma mot Inter senast (1-2).

Verona är ju inget Manchester City, Barcelona eller Örebro SK kanske, men senast visade man fin moral när man under matchens sista minuter hämtade upp 0-2 till 2-2 borta mot Torino. Positiva vindar! Nu är det dags för säsongens första seger mot ett sargat och kaosartat Benevento. Hemma har Verona bara en pinne på fyra matcher, men också mött mördande motstånd i form av Napoli, Fiorentina, Sampdoria och Lazio.

Jag testar raka ettan till 1.92 på NordicBet. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.