Speltips | Venus Williams mot Caroline Wozniacki 30/3 WTA
Speltips

Venus Williams mot Caroline Wozniacki

Tennis
Spelmarknad:
V. Williams - Wozniacki
Tips:
V. Williams
Odds:
1.80
Spelstopp:
30 March 17.00
Spela här!

Spela på Venus Williams mot Caroline Wozniacki i kvällens WTA Miami. Du får 1.80 på att Venus Williams vinner matchen hos William Hill.

Venus Williams och Caroline Wozniacki ska göra upp i eftermiddag. Det är fjärde rundan i WTA Miami och det kan bli en tuff match mellan dessa damer. Båda två har inlett 2015 fint. Men frågan är om inte Venus Williams ändå övertygat mer. Minns också att Venus slog Caroline i början av året.

Hittills i WTA Miami har Caroline Wozniacki tagit en övertygande seger mot Madison Brengle och sedan snubblat sig förbi Kaia Kanepi. Venus Williams å sin sida vann mot Urszula Radwanska och Sam Stosur i raka set.

Det som gör att jag backar Venus Williams handlar främst om att hon har sex av sex möjliga segrar mot Caronline Wozniacki. Danskans spelstil passar helt enkelt bra för Venus. Amerikanskan är en attackerande spelare och Wozniacki är mer defensiv i sitt spel och jag tror att vi får se en liknande matchbild som de tidigare mötena och att Venus Williams utökar sin vinstsvit till sju raka.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.