Dagens speltips | Växjö mot SAIK | Final nummer två
Speltips

Växjö mot Skellefteå final nummer två

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - SAIK
Tips:
2
Odds:
2.75
Spelstopp:
14 April 18.30
Spela här!

Växjö tog en överraskande seger borta mot Skellefteå senast och snodde åt sig hemmaplansfördelen. Jag är dock inte helt övertygad om att det är tillräckligt för att smålänningarna ska kunna bärga Le Mat-pokalen. Inflr kvällens match får vi 2.75 på att Skellefteå vinner kvällens match och det känns verkligen som att de vinner den här matchen tillräckligt ofta för att det ska vara spelvärt.

Oddset kommer från mobilbet.com och du har väl inte missat att du kan få hundra spänn gratis när du öppnar ditt konto hos dem via tippat.se?

Växjö gjorde en bra match senast och segern var inte det minsta oförtjänt. Det ska dock sägas att SAIK inte riktigt kom upp till den nivån som de haft tidigare under säsongen. Växjö var framförallt starka i defensiven och även om Sam Hallam är en duktigt tränare så tror jag att det kan infinna sig lite övermod i Växjö. Smålänningarna måste spela disciplinerat och en ganska “tråkig” hockey för att kontrollera Skellefteås offensiv. Det är definitivt lättare att göra på bortaplan och om de bjuder Skellefteå på lite utrymme så har Växjö inte en chans. De gjorde en nästintill perfekt match senaste och vann med ett mål.

Skellefteå är ett bättre lag än vad Växjö och det brukar visa sig över sju matcher. SAIK tar tillbaka serven och vinner med 3 – 2.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.