Speltips | Växjö mot Skellefteå | Final nummer sex
Speltips

Växjö mot Skellefteå Final nummer sex

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - SAIK
Tips:
1
Odds:
2.70
Spelstopp:
23 April 18.30
Spela här!

Det är dags för den sjätte finalen mellan Växjö och Skellefteå. Hittills har vi bara sett bortasegrar, så den stora frågan är om det här är matchen då trenden vänder och Växjö säkrar det första guldet i klubbens historia. Sett till senaste matchen och hur oddsen ligger så är det antagligen det mest rimliga spelet.

Mobilbet betalar 2.70 på att Växjö vinner och det borde vara spelvärt. Växjö ser riktigt bra ut och även om jag tror att Skellefteå har en ganska bra chans så tror jag att Växjö har åtminstone 40 % vinstchans.

Det här är en väldigt svårtippad matchserie, men det går inte att komma undan att Växjö såg riktigt bra ut sist. 4 – 1 var visserligen i överkant, men smålänningarna sätter bra tryck på Skellefteå. De skjuter mycket och jag tycker att sättet som de tar sig ur egen zon är imponerande. Vanligtvis brukar Skellefteå kunna sätta press på motståndarna och förhindra kontrollerade uppspel, men Växjö löser det bra.

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte den minsta aning om hur det kommer att gå i kvällens match. Men Växjö borde ha 40 % vinstchans vilket gör 2.70 till ett bra odds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.