Dagens speltips | Växjö Lakers mot MODO | SHL
Speltips

Växjö mot MODO

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - MODO
Tips:
2
Odds:
5.45
Spelstopp:
8 January 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Dagens speltips hittar vi i VIDA Arena, Växjö. Modo är på besök och jag tror på en relativt god chans för bortalaget. Det är väl ingen hemlighet att MODO är fullständigt bedrövliga den härsäsongen men när vi får över 5 gånger på något lag i SHL så tycker jag nog att vi kan testa en liten slant.

Comeon.com betalar 5.45 på MODO och om du inte har något konto kan du få en bonus värd 400 spänn om du sätter in en hundring. Öppna ditt konto, sätt in hundra spänn och få femhundra att lira för.

Modo ligger toksist i tabellen, fem poäng bakom Leksand. De kommer att hamna i kvalserien men väl där tror jag inte att de behöver vara speciellt oroliga. SHL utökas till nästa säsong och det finns tillräckligt med talang i MODO för att de ska klara av det. Växjö, som var en av guldfavoriterna inför säsongen, gör en medioker säsong. De ligger sexa i tabellen och jag tror inte att de kommer göra något större väsen av sig i slutspelet.  MODO har gjort lite förändringar och plockat in Perra Jonsson i båset. I mina ögon är det en ganska tveksam rekrytering som jag tror kommer stjälpa MODO i det långa loppet. Men i ett kortare perspektiv kan det ge utdelning. Det ser dessutom ut som att MODO får tillbaka Nylander, Kempe och Olofsson som har varit borta på grund av Junior-VM.

Det här i kombination med att Växjö är ett ganska tveksamt hemmalag samtidigt som MODO är rätt okej på bortaplan gör att jag måste testa 5.45 på Foppas grabbar.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.