Speltips | Växjö mot Malmö | SHL
Speltips

Växjö mot Malmö

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Växjö - Malmö
Tips:
X2
Odds:
2.30
Spelstopp:
14 January 19:00
Spela här!

Växjö möter Malmö hemma i VIDA Arena och jag tror att de kommer få det ganska hett om öronen. Jag tror att Malmö har bättre chans än vad oddsen antyder och drar en rövare här. X2 betalar 2.30 hos Mobilbet och det känns intressant.

Spela på SHL med 100 kr utan att göra någon insättning här!

De regerande mästarna gör en godkänd uppföljningssäsong. Jag tror inte att de kommer försvara bucklan men de bör kunna göra lite väsen av sig i slutspelet. De förlorade dock mot Linköping senast och från det jag har sett är de inte lika bra den här säsongen. De är favoriter mot Malmö av en anledning och det finns en rejäl chans att de vinner det här men jag gillar inte oddsen.

SHL (med vissa undantag) är en väldigt jämn liga och det är sällan befogat med vinnarodds under 1.60. Malmö har ett par duktiga spelare och de har tagit poäng i fyra raka matcher, vilket tyder på att formen är rätt okej.

För att vi ska tjäna pengar på det här spelet  behöver Malmö ha ungefär 44 % chans på att plocka poäng här och även om det är på gränsen tror jag Malmö tar poäng här tillräckligt ofta.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.