Dagens speltips | Växjö mot Frölunda | SHL Semifinal
Speltips

Växjö mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - Frölunda
Tips:
2
Odds:
2.95
Spelstopp:
31 March 18.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är dags för semifinal nummer två mellan Växjö och Frölunda och när vi tittar på oddsen så känns det onekligen som att göteborgarna är det bästa spelet. Comeon.com betalar 2.95 på bortavinsten vilket betyder att Frölunda behöver vinna lite mer än var tredje match för att vi ska gå jämnt upp. Jag tycker Frölunda är bättre än vad Växjö och tror att de vinner det här närmare 45 % av gångerna vilket gör 2.95 till ett kanonodds.

Ni tar rygg på spelet hos Comeon och om du sätter in en hundring så får du 500 spänn att lira för.

Frölunda låg pyrt till i sin kvartsfinal mot Luleå. Norrbottningarna hade 3 – 1 i matcher innan Frölunda rykte upp sig och visade klassen. Skellefteå är Sveriges bästa lag men Frölunda har något väldigt bra på gång och om de lyckas behålla några nyckelspelare till nästa säsong så kan de mycket väl utmana SAIK. Roger Rönnberg är den bästa tränaren i Sverige och om han får fortsätta bygga på det här huset kommer Frölunda att vara riktigt bra framöver. Sam Hallam och Växjö är också bra men jag tycker inte att de är på samma nivå som Frölunda.

Växjö gillar att pressa högt och hårt och det fungerar utmärkt mot lag som saknar puckskickliga backar. Frölunda har spelare som Mikael Wikstrand, Erik Gustafsson och Christian Bäckman som kan hantera pressen på ett utmärkt sätt, vilket leder till att Frölunda kan flytta pucken på ett kontrollerat och bra sätt.

Växjö ska vara favoriter på grund av hemmaplan men Frölunda vinner tillräckligt ofta för att vi ska lägga våra slantar på indianerna.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.